Retweet / Like / Volg

Deze website is al meer dan een jaar in de lucht en probeert in korte, duidelijke artikelen te vertellen wat er mis is gegaan en nog steeds misgaat in de Deventer moordzaak.

Inmiddels kan de deze website zich in veel belangstelling verheugen. Sinds januari 2021 hebben bijna 16.000 personen 51.000 bezoekjes gebracht. Deze bezoekers willen weten waarom velen het dossier van deze zaak flinterdun vinden en wat er in het onderzoek is misgegaan. En dat is nogal wat.

De artikelen worden steeds aangekondigd met een bericht op Twitter (@DeventerMoord) en Facebook (Deventer Moordzaak). De inmiddels 172 volgers op Twitter (dat is veel te weinig) klikken bijna allemaal direct door naar de website, zo wijzen de statistieken uit.

De lezers zijn elke keer weer verbijsterd als ze lezen wat in deze moordzaak is misgegaan.

En ze denken:

Dat zou mij ook hebben kunnen overkomen.

Wie er zo over denkt, doet er sowieso goed aan een tweet en daarmee het artikel te liken.

En wie ook vrienden of kennissen met deze artikelen kennis wil laten maken, retweet het artikel, al dan niet met eigen inbreng.

En wie op deze manier steeds van deze serie artikelen op de hoogte gehouden wil worden, volgt het twitteraccount.

Inderdaad, 172 volgers is veel te weinig en daarom het verzoek aan onze bezoekers: retweet de tweets, zodat we ook op steun van nog meer bezoekers kunnen rekenen.

Zo eenvoudig is het.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.