Reacties

Aan het einde van elk artikel kan de lezer een reactie geven. Dat kan een correctie zijn of een aanvulling. De redactie verwelkomt deze reacties van harte.

Uiteindelijk gaat het erom dat de lezer de juiste informatie krijgt. Die is niet gebaat bij bijna-ware verhalen.

Diverse lezers hebben inmiddels van deze mogelijkheid gebruik maakt, maar nog meer reacties zijn welkom.

Een persoon die van zich laat horen is Demo, de persoon achter de website deemzet.nl. Dat is geen wonder want hij kent alle details van de inmiddels complexe moordzaak en ziet al snel dat de werkelijkheid iets anders is dan de redactie had verkondigd.

Alle reacties kunnen worden teruggelezen aan de rechterzijde van de blog onder het kopje Reacties.

Lezer, laat van u horen, uw mening wordt op prijs gesteld.

2 thoughts on “Reacties

  1. Ik volg de berichtgeving rondom de Deventer Moordzaak al enige tijd en zo ben ik dus ook op dit weblog terechtgekomen. Ik ben verder nergens bij betrokken, ik ben slechts een bezorgde burger.

    Ik bedankt de redactie graag voor de uitnodiging om reacties te geven. Ik heb natuurlijk niet meer informatie dan dat ik via de media krijg, dus van aanvullingen kan ik jullie helaas niet voorzien.

    Het is duidelijk dat er gewoon slecht onderzoek is gedaan. Vanuit een bepaalde optiek is dat te begrijpen. Moord komt in Nederland gelukkig niet zo veel voor, iets waar we blij om moeten zijn. Voor de meeste ambtenaren van politie en justitie zal een moordonderzoek geen dagelijkse kost zijn, en dan kan het gebeuren dat er gewoon door onervarenheid fouten worden gemaakt.

    Maar op een of andere manier krijg ik door sommige dingen die ik hier lees, de indruk dat er veel meer speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *